Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida)

Estimat pare entre tu i jo Cu ntame Tu Vida Explica m la Historia de la Teva Vida Segurament t haur s preguntat sovint com era el teu pare quan era petit Ara pots saber ho Regala li aquest llibre i ell podr escriure la hist ria de la seva vida contestant m s de cinquanta preguntes

 • Title: Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida)
 • Author: from you to me
 • ISBN: 190704888X
 • Page: 132
 • Format:
 • Segurament t haur s preguntat sovint com era el teu pare quan era petit Ara pots saber ho Regala li aquest llibre i ell podr escriure la hist ria de la seva vida contestant m s de cinquanta preguntes com Quins s n els teus primers records Quins van ser els teus millors amics quan eres jove T explicar an cdotes, records, experi ncies, sentiments Tamb podr afegir fotografies i, un cop complet, tornar te l Segur que ser un dels millors records del teu pare que sempre conservar s El paper d aquest llibre s 100% lliure de clor i est qualificat com a paper ecol gic segons l est ndard FSC.

  • Unlimited [Children's Book] ☆ Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida) - by from you to me ✓
   132 from you to me
  • thumbnail Title: Unlimited [Children's Book] ☆ Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida) - by from you to me ✓
   Posted by:from you to me
   Published :2019-06-16T12:56:00+00:00


  About “from you to me

  • from you to me

   from you to me Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida) book, this is one of the most wanted from you to me author readers around the world.  367 thoughts on “Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida)

  • Quan la meva filla m'el va regalar em va semblar una bona idea, però quan de veritat em va emocionar és quan li vaig tornar escrit i el vam llegir junts. Una molt bona oportunitat per que la meva filla em conegui mes, i un regal amb cor.


  • Se lo regalé a mi marido para el día del padre, nos gustó mucho la idea, y tiene mucho espacio para escribir, dibujar o poner alguna foto


  • El libro le encanto, es un regalo muy original y sirve para conocer detalles y recordar, nos ha gustado mucho.  • Es un libro muy bonito Que los padres deben responder a las preguntas para que los hijos les puedan conocer más Al papi le ha encantado


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *